Je hebt al langer zo’n droom, maar tot nu toe bleef het daarbij. Wil je je droom levend maken, dan vraagt dat actie.  Je ambitie is duidelijk en je doel is helder. Maar dan, wat zijn de stappen die ik moet zetten om mijn droom om te zetten in realiteit?

Wij staan klaar om je daar op deskundige wijze bij te helpen. We hebben een groot aantal  succesvolle voorbeelden. Allemaal topprestaties geleverd door gewone mensen met ambitie. sluit je aan bij die unieke groep!

Welke recente  voorbeelden hebben jullie dan?; is vast een vraag die je bezig houdt:

  • 2010 deelname team ijsselmeerbikkels die in een NL record in estafette het kanaal overstak (09.58 uur)
  • 2011: Milko van Gool (10.29 uur) en Marcel van der Togt (14.00 uur)  solo kanaal oversteek,
  • 2013 Roel van Beek: eerste man die solo een dubbele IJsselmeer haalt,
  • Daan Glorie: Snelste man die solo een dubbele ijsselmeeroversteek zwemt,
  • Maurice van der Berge solo oversteek Engels kanaal,
  • Milko van Gool record oversteek North channel (snelste mannentijd ooit),
  • 2015 Tracy Clark volbrengt de Icemile

Maar nu, hoe maak je de eerste stap en wat is er nodig om mijn ambitie waar te kunnen maken?

Je voelt je misschien nog wat onzeker, want nu komt het er op aan. Het is spannend om iets te doen wat je nooit eerder gedaan hebt. Gaat het me wel lukken om mijn grens te verleggen? Allerlei vragen komen in je op. Is mijn ultieme doel echt wel haalbaar? Je wordt misschien wel een beetje mismoedig van al die vragen die je jezelf stelt. Je weet niet zo goed waar te beginnen.

Hoe zorg je ervoor dat je de energie die nodig is om tot het eindresultaat te komen vasthoudt?

Misschien ken je jezelf maar al te goed en schat je bij voorbaat in dat je wat extra ondersteuning kunt gebruiken. Jij wilt het maximale uit jezelf halen en zo snel mogelijk flinke stappen zetten op het door jezelf uitgestippelde pad.

En dat kan. Aanvullende support van De Grensverleggers kan daarbij het verschil maken. Wij bieden verschillenden vormen.

Wil jij meer informatie over aanvullende support van De Grensverleggers? Klik dan hier.

Om voor aanvullende coaching in aanmerking te komen heb je deelgenomen aan een van onze dagevenementen “Verleg je grens in een dag!” en is je basisplan klaar. De Grensverleggers helpen jou dan om jouw plan te realiseren.  Schrijf je dus direct in.

inschrijven